_

VÅRA
TJÄNSTER

 

 

IDÉ & KONCEPT

Med ett stort mått kreativitet och ett brinnande engagemang tar vi fram de mest briljanta idéerna och lösningarna för ditt företag. Från ax till limpa. Från idé till framgång.

WEBB

Vi designar och programmerar webbsidor och webbshopar. Vi arbetar i mobilanpassade, sökmotorsoptimerade och användarvänliga system som gör det enkelt för dig som kund att sedan själv administrera din sida.

PRINT

Formstark och kostnadssäker trycksaksproduktion där flexibilitet och effektivitet är våra ess i rockärmen. Allt från visitkort och broschyrer till mässmaterial och kundtidningar.

FÖRPACKNINGSDESIGN

Man brukar säga att det är insidan som räknas men vi hävdar att utsidan i många fall spelar minst lika stor roll. Vad vill du att din produkt ska förmedla till konsumenterna? Med vår designhjälp tar vi din produkt till en högre nivå som skapar merförsäljning.

NYHETSBREV

E-postutskick är många gånger ett effektivt sätt att nå ut med sitt budskap. Vi hjälper dig med allt från design och innehåll till distribution. Vi samarbetar med en av de ledande leverantörerna för e-postutskick.

SOCIALA MEDIER

En ständigt växande marknadsföringskanal där du både kan ha en nära dialog med dina befintliga och blivande kunder och nå ut till väl valda målgrupper. Vi hjälper dig att få igång och underhålla din närvaro i sociala medier.